Een spray tan is de veiligste en effectiefste manier om mooi en natuurlijk bruin te worden zonder de schadelijke effecten die worden veroorzaakt door zonnebank- en zonlicht.

Met een speciaal spray tanning toestel wordt geheel manueel een tanning vloeistof verneveld op de huid. De vloeistof wordt steeds op maat gemaakt. Er kunnen verschillende tinten gemengd worden, om voor iedereen – zelf de bleekste huidjes- een natuurlijk resultaat te bekomen.

Een spray tan behandeling duurt slechts 15min en garandeert je van een egale tint voor je benen, gelaat, of je hele lichaam voor 7-10 dagen. Nadien is het aangeraden om je 2x per dag in te smeren met een bodylotion- of olie naar keuze om langer te kunnen genieten van je kleurtje.

Er wordt uitsluitend gewerkt met de topper op het gebied van spray tanning: Vani-T (dus géén risico op een oranje tint).De spray tans van Vani-T bevatten géén minerale olie, parabenen of kunstmatige kleurstoffen. Ze zijn samengesteld met 100% natuurlijke en organische ingrediënten en zijn niet op dieren getest. De vloeistoffen bevatten bovendien talloze vitaminen en oliën die je huid nog extra zullen hydrateren.

Extra info:

  • Gebruik de dag zelf GEEN parfum, deodorant of bodylotion.
  • Scheren: tot 8 uur voor de spray-tan en ten vroegste 24u na de spray + gebruik geen scheermesje met gel-strip.
  • Harsen: tot 1 tot 2 dagen voor de spray-tan.
  • Als je een speciaal event hebt, kom je het best 2 dagen voordien.
  • 8 u na de behandeling wachten met douchen.
  • Sporten ten vroegste 8 uur na de spray tan.
  • Geen make-up de eerste uren na je spray behalve lipstick en mascara.
  • Tijdens de behandeling is het belangrijk dat je je comfortabel Wil je een bikini of een zwembroek aan houden, dan kan dat gerust. Heb je liever een full body dekking dan mag je ook naakt of topless zijn. De keuze ligt volledig bij jou
  • De dag voor je spray tan is het aangeraden om je huid goed te scrubben (producten optioneel verkrijgbaar bij Coeur de Beauté).
  • Een scrub zal ervoor zorgen dat de kleur mooi egaal en gelijkmatig verdeeld wordt en belangrijker nog; dat je huid veel langer bruin zal blijven


Na je spray tan trek je het best donkere, loszittende kledij aan. Op lichte (niet delicate) kleding kunnen de ingrediënten kleur afgeven (volledig uitwasbaar). Het werkzame ingrediënt in de spray tan vloeistof werkt een 8-tal uur en dus kan op plaatsen waar de kledij op de huid schuurt je teint vroegtijdig weggewreven worden (dus geen elastieken, spannende kleding, sokken, een slipper i.p.v schoen, etc.).