Gel Polish - Gelish

Gel polish, ook wel Gelish of Gellak nagels genoemd, worden vaak vergeleken met een normale nagellak door het natuurlijke effect op je nagels, maar dan wel met een houdbaarheid van minimum 3 weken.
Gellak nagels zijn dun, flexibel en bieden een bescherming voor je natuurlijke nagels. Geen afgebladerde nagels met scheurtjes, krassen of dofheid. Wel licht versterkte verzorgde nagels met hoogglans.

Gel_Polish_Drongen

Gelish is mogelijk voor zowel de voeten als de handen.

De natuurlijke nagels worden in vorm gebracht en de nagelriemen worden deskundig behandeld. We brengen de gel nagellak aan in 3 lagen;

  • Als eerste laag komt de basecoat die de natuurlijke nagels beschermt en een “foundation” vormt voor de volgende lagen. Afhankelijk van de stevigheid van je eigen nagels wordt een passende “basis laag” gekozen
  • Daarna komt het gekozen kleurtje aan de beurt, dewelke we met 2 verschillende laagjes aanbrengen.
- Als laatste komt de hoogglans topcoat.
  • De laagjes worden steeds uitgehard onder een speciale LED-lamp zodat de lak meteen droog en hard is.
  • Als laatste worden je nagels nog “ingevet” met een speciale olie om het vochtgehalte weer op pijl te krijgen en om de nagelriemen mooi soepel en gezond te houden.

De Gelish verwijderen doen we met een speciale soak-off remover. Je nagels lopen dus geen beschadiging op na een behandeling. Naar keuze kan er ook nail-art worden aangebracht; steentjes, glitter, figuurtjes, etc.