DE REVOLUTIONAIRE ANTI-AGEING BEHANDELING

Bij Coeur de Beauté wordt de microneedling behandeling uitgevoerd met de nieuwste, meest geavanceerde techniek.
Er wordt gebruik gemaakt van de dermapen AMTS, die het CE keuringsmerk geniet, en als medisch toestel wordt geklasseerd.

De dermapen beschikt over hele kleine naaldjes die al vibrerend over de huid kleine kanaaltjes in de huid maken. Hiermee prikkelen we het natuurlijke herstelpoces van de huid om zo tot structurele en duurzame huidverbetering te komen voor allerlei huidproblemen.

Het micro-needling toestel heeft een ingebouwde LED functie, waardoor de behandeling onmiddellijk gecombineerd wordt met blauw led licht om de huid direct te kalmeren.

HOE WERKT MICRONEEDLING?

Met microneedling stimuleren we de aanmaak van bindweefselvezels, collageen en elastine, waardoor de huid steviger en gladder wordt.
Nieuwe huidcellen krijgen hierdoor de kans om de huid een gezonde, frisse uitstraling te geven. Er worden tevens ook microkanaaltjes in de huid gemaakt waardoor er een optimale opname kan plaatsvinden van hoog gedoseerde werkstoffen die aangepast worden aan uw huidprobleem.
Verder kan microneedling ook ingezet worden voor het effeciënt vervagen van bv. Pigmentvlekken. De huid wordt zichtbaar egaler. Het is eveneens een effectieve behandelmethode voor het verminderen van (acné-)ittekens, rimpels, verdikking en verstrakking van de huid, grove huidstructuur, vergrote poriën en zwangerschapsstriemen.

RESULTATEN: WAT KAN IK VERWACHTEN?

Uw huid zal er na elke behandeling mooier uitzien; werkstoffen dringen dieper in de huid bieden direct een optimale verzorging.
Het is belangrijk om te weten dat het aanmaken van bindweefsel geleidelijk verloopt. U zal onmiddellijk resultaat zien na uw behandeling, maar pas na 6 weken zal u opmerkelijke resultaten waarnemen.

Huidexpert Stefanie van Coeur de Beauté bekijkt en bespreekt graag een op maat gemaakt behandelplan voor u.
Afhankelijk van uw huid en huidprobleem zal een kuur van 3-6 behandelingen aangeraden worden.
U komt gedurerende die kuur elke 4-5 weken langs voor een behandeling. Nadien kan u opteren voor een “onderhoudsbeurt” elke 4-6 maanden.

Uiteraard kan u ook “los”, en dus niet in kuurvorm een microneedling behandeling laten uitvoeren.

HOE LANG HEB IK BAAT BIJ EEN MICRONEEDLING BEHANDELING?

Doordat microneedling een behandelwijze is waarbij we de diepere huidlagen stimuleren, is het resultaat zéér duurzaam. In het geval van het vervagen van littekens in het resultaat blijvend.
Anti-aging gewijs kunnen we u garanderen dat u er met het juiste onderhoud jarenlang plezier van heeft!

IS MICRONEEDLING PIJNLIJK?

Regelmatig komt de vraag of microneedling pijnlijk is. De meeste klanten vinden dat een needling behandeling een irriterend gevoel geeft maar dat het goed te verdragen is.
De gevoeligheid is afhankelijk van persoon tot persoon, en van de diepte waarop de naalden de huid penetreren.

Na de behandeling voelt de behandelde zone aan zoals bij zonnebrand. De huid kan licht gezwollen en zacht roze worden, warm, en heel licht branderig aanvoelen.

HYGIËNE TIJDENS HET NEEDLEN

Tijdens de behandeling onstaan er puntbloedinkjes. Dit is volkomen normaal en nodig voor het effectieve huidherstel.
De huid wordt goed voorbereid, gereinigd en gedesinfecteerd.
Uw huidexpert werkt met handschoenen en mondmasker, alle materiaal wordt grondig gedesinfecteerd, en er wordt voor elke klant een nieuwe set steriel verpakte naaldjes gebruikt. Er worden géén naalden hergebruikt.

NAZORG EN INSTRUCTIES

Aanvankelijk zal de huid roodheid vertonen. Deze verdwijnt vanzelf binnen de 48 uren.

  • De cliënt mag eventuele roodheid camoufleren aan de hand van make-up. Deze mag reeds aangebracht worden enkele uren na de behandeling, doch wordt aangeraden om indien mogelijk make-up tijdens de eerste 24u zo veel mogelijk te vermijden.
  • De huid kan de dagen volgend op de behandeling heel droog aanvoelen en/of vervellen en er kunnen op sommige plaatsen kleine korstjes ontstaan. Het is belangrijk om niet aan de huid te pulken, en een gepaste “after-care” verzorging te gebruiken.
  • De huid reinigen doe je pas de dag na de behandeling. Opteer voor een niet irriterende reiniging.
  • Na de behandeling zal u elke paar uren een gepaste “after-care” crème aanbrengen om de huid gehydrateerd te houden, en het herstel te bevorderen.
  • Vermijd het douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24u na de behandeling.
  • Vermijd roken gedurende enkele uren na de behandeling.
  • De behandelde huid NIET masseren.
  • De behandeling kan enkel uitgevoerd worden op gezonde huid.
  • Om het resultaat van de behandeling(en) te garanderen en optimaliseren is de aankoop van een aangepaste crème noodzakelijk.