Stralend uitzicht

Op grootse momenten in je leven is het belangrijk om er stralend uit te zien. Als je kiest voor een make-up sessie bij Coeur de Beauté dan kies je voor kwaliteit en ervaring. Stefanie van Coeur de Beauté is al jaren een professionele visagiste met ervaring op verschillende vlakken gaande van optredens en publiciteitscampagnes tot huwelijken, modeshows en fotoshoots.

Make-up_Gent

Ontspannende babbel

Je make-up sessie starten we altijd met een ontspannende babbel. Er wordt geluisterd naar je wensen, je kledingkeuze etc. Het is namelijk belangrijk dat je make-up bij jouw persoonlijkheid en bij de gelegenheid past. Nadien wordt een dagcrème aangebracht en vervolgens wordt je behandeling gestart.

Maak snel je afspraak.

De visagie sessie gaat door in het schoonheidsinstituut te Drongen, maar voor bepaalde gelegenheden (bijvoorbeeld op je trouwdag) is het mogelijk om deze “aan huis” te laten doorgaan. Hou hiervoor rekening met een onkosten- en kilometervergoeding. Proefsessies gaan uitsluitend door in het instituut. Bruidsmake-up is steeds inclusief een proef make-up. Het is niet mogelijk deze te boeken zonder “testmoment”

Make-up_Drongen

Ga zelf aan de slag met een workshop

Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt, wat je weet of kan, of wat je wil. Bij Coeur de Beauté leer je stap voor stap hoe je als een echte professional make-up aanbrengt. Een smokey eye, een feest make-up, of liever een naturelle look? Of wil je gewoon leren hoe je dagelijks de basics moet aanbrengen? Het kan allemaal.

De privé workshops worden volledig op jouw maat samengesteld. Je kan deze “beauty school” alleen volgen, of een gezellig uitje met vriendinnen plannen. Bovendien helpt Coeur de Beauté je met veel plezier om je eigen make-up tas te organiseren. Welke stuks ontbreken er, hoe gebruik je bepaalde producten, hoe draag je zorg voor je items,.. visagiste Stefanie deelt haar jarenlange ervaring en passie, en helpt je met veel plezier bij al je vragen. Contacteer Coeur de Beauté geheel vrijblijvend voor meer info.