Kunstnagels - Gelnagels

Kunstnagels worden bij Coeur de Beauté uitsluitend geplaatst met Polygel, een speciale soort acrygel. PolyGel is de grootste doorbraak op het gebied van kunstnagels. PolyGel nagels voelen vederlicht aan, zien er natuurlijk uit en zijn sterker dan gel en flexibeler dan acryl. De resultaten zijn onberispelijk en zeer duurzaam! Bovendien is het product Hypo Allergeen en creëert het geen branderig gevoel.

Nieuwe set zonderverlenging: Hierbij wordt het kunstproduct op de reeds aanwezige lengte geplaatst. Er was nog geen gel of dergelijke aanwezig op de nagels.

Nieuwe set met verlenging: We verlengen de nagels op maat van de klant. Deze behandeling vraagt enig geduld aangezien wij hier heel precies tewerk gaan. Een goede basis zorgt namelijk voor een langdurige houdbaarheid.

‘Bijwerking’ andere styliste: Omdat er heel veel verschillende technieken en producten bestaan in deze branche halen wij alle product af en corrigeren we de nagels waar nodig. Ook voor deze behandeling voorzien wij meer tijd dan bij een bijwerking op eigen werk.

Naturel: De nagels worden opgebouwd met een gekleurde gel (naturel tinten). Hierbij wordt dus na het vijlen geen kleur meer geplaatst.

Kleur: Maak een keuze uit een ruim assortiment aan kleuren.

French: Een wit of gekleurd boordje, aangebracht op een naturelle kleur aangepast aan de tint van de huid. Deze behandeling neemt extra tijd in beslag en moet op voorhand geboekt worden.

Nail art: Kan bij elke behandeling naar keuze (meerprijs).

Verwijderen van kunstnagels: Wij verwijderen alle resten van gel of ander kunstproduct. Nadien worden de natuurlijke nagels gevijld en verzorgd met olie.