EU-gecertificeerde WHiTE

De nummer 1 in het bleachen van tanden: WHiTE.Coeur de Beauté werkt uitsluitend met EU-gecertificeerde WHiTE. Het is de meest revolutionaire techniek om op een natuurlijke en vollédig pijnloze manier de tanden witter te maken. Dankzij WHiTE hebt u in slechts 20-30 minuten natuurlijke, stralend witte tanden.Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende WHiTE gel en de lichtstralen van de WHiTE lamp.

Diepgaande reiniging

De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak. De combinatie van het koude LED licht in samenwerking met het infrarood licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in- en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan en zo de originele witte kleur van de tand laten verschijnen zonder het tandglazuur te beschadigen.Na de behandeling wacht je minimum 4u met eten en drinken, en 24u voor je in aanraking komt met kleurstoffen (dus geen koffie, thee, wijn, curry- of tomatensaus,…).

Natuurlijk en cosmetisch.

WHITE is 100% natuurlijk & cosmetisch. Geen pijn, geen gevoeligheid, geen peroxides. De duurzaamheid van een behandeling is gemiddeld 3 tot 6 maanden (afhankelijk van ieders persoonlijke hygiëne)