Verzenden & retourneren

Verzending 
De goederen worden pas verzonden na ontvangst van betaling. 
Wij doen er alles aan om de bestellingen zo spoedig mogelijk te verzenden. Meestal worden de pakketten de dag zelf nog verzonden mits het ontvangen van officieel betalingsbewijs.

Wij stellen de levertermijn voor verzorgingsproducten: 3-4 werkdagen. U kunt de producten ook zelf komen ophalen na afspraak (contacteer ons via info@coeurdebeaute.be of 0479/72.26.88).

Verzendkosten
BeNeLux:
- Verzendingskosten zijn onafhankelijk van het gewicht €7,20 standaard flat rate
- Verzending met een postpakket (tarieven Bpost.be of DHL)
- Gratis - Afhalen in de winkel 
- Gratis - voor bestellingen vanaf 125€ excl. BTW zijn verzendingen naar Belgie gratis!

Ruilen / Retourneren / Annuleren

Retour:
Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Is er iets misgelopen? Geen probleem! Je kan het artikel terugsturen binnen de 14 dagen nadat je het pakketje hebt ontvangen. Coeur de Beauté kan alleen retourzendingen behandelen als het retourformulier bijgevoegd bij uw pakket volledig is ingevuld en bijgevoegd wordt aan de retourzending. Retourzendingen kunnen binnen 10 dagen na ontvangst op eigen kosten teruggestuurd (en op eigen risico) worden mits de product(en) onbeschadigd en ongebruikt zijn en voorzien zijn van originele intacte verpakking. Wanneer de originele verpakking beschadigd, of geopend is worden retrourzendingen in geen enkel geval aanvaard. Je ontvangt binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag retour op het rekeningnummer welke gebruikt is bij het plaatsen van de originele bestelling. Indien je nog vragen hebt verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen via info@coeurdebeaute.be. Sale artikelen, artikelen onder speciale promoties kunnen niet geretourneerd worden.